Over Ons

Over Ons

Gerritse Accountants is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en gevestigd in een modern kantoorpand in het centrum van Zwijndrecht. 

Wij richten ons volledig op kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan ondernemers en ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf (MKB) alsmede vrije beroepsbeoefenaars

De kracht van onze dienstverlening is het kritisch meedenken met de klant, het stellen van de juiste vragen, het signaleren van problemen en het aandragen van de mogelijke oplossingen.

Onze werkwijze laat zich omschrijven als persoonlijk, betrokken, initiatiefrijk en efficiënt. Op deze wijze zijn wij in staat de belangen van onze klanten optimaal te behartigen. Het motto ‘afspraak is afspraak’ staat daarbij hoog in het vaandel. 

Elke klant heeft bij ons een vaste relatiebeheerder die als aanspreekpunt dient voor alle vragen. Dit draagt bij aan een grote persoonlijke betrokkenheid van onze medewerkers. Bovendien weet u als klant waar u aan toe bent.

Wet- en regelgeving veranderen continu. Om de dienstverlening op het door ons gewenste niveau te houden, zorgen we dan ook voor voortdurende vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.